Husk den rette maling til dit baderum

12 februar 2020
Mette Nielsen

editorial

Skal du i gang med at male dit badeværelse, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Du skal tænke en anelse mere over dit valg af maling, end hvis du går i gang med at male din stue.

Trænger dit badeværelse til en fornyelse, så er en af de nemmere måder at gøre det på at male rummet – du kan både male vægge og loft, men du kan også male dine fliser, hvis du er ked af den måde, de ser ud på.

Når du skal i gang med en lettere istandsættelse af dit baderum, skal du huske på, at rummet er et vådrum og det kræver lidt ekstra af de elementer, du bruger i rummet. 


Brug slidstærkt maling
Hvis du vil male dine vægge og lofter i dit badeværelse, skal du vælge en maling, der er slidstærk. Malingen skal kunne tåle den fugtige atmosfære, der opstår i sådan et vådrum. Derfor er det vigtigt, at du vælger en stærk maling, der nemt kan tørres over og er modstandsdygtig mod fugt. 

Skal du male dine fliser, skal du også vælge en maling, der er egnet til det. Der er altså flere elementer i det at male et vådrum, som du skal overveje, før du går i gang. Er du i tvivl, om du kan gøre det korrekt, så få en fagmand til at klare arbejdet for dig. På den måde får du lavet tingene korrrekt, og du slipper for at skulle gøre arbejdet om igen, hvis du ikke selv gør det rigtigt.

Maling af badeværelse er et projekt, du med en fagperson kommer sikkert i mål med. Her kan du være sikker på, at maleren ved, hvilke materialer der er gode, hvordan projektet bedst gøres, og så slipper du for selv at spekulere over, om du nu har gjort arbejdet rigtigt. 

Flere Nyheder