Hvad bestemmer tiden på ens fragt til udlandet?

28 April 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er rigtig mange ting, som kan komme på spil, når man skal regne ud, hvor lang tid det vil tage, før noget givent gods vil ankomme til sin destination – og så spiller der stadig så mange faktorer ind, at man skal regne med en del ubekendte, der kan afstedkomme konsekvenser for en længere leveringstid.

Man skal sjældent regne med, at det går hurtigere, men det er ikke leveringsfirmaernes skyld.

Som start skal man vælge, hvem der skal sende ens gods, og det kan jo være, man vælger www.nanissen.dk i den forbindelse.

Der findes også andre transportformer, og man kan så også vælge en hurtig levering, ekspreslevering med videre, og det vil så komme til at koste ekstra. Dette gør man som regel med fly.

Så kan det være, ens gods skal vente på noget andet gods, som det skal sendes sammen med; og dette kan være forsinket, så ens forsendelse også bliver forsinket.

Flere ting spiller ind på tiden med ens fragt til udlandet

Så kan der være sådan noget som strejker, arbejdsnedlæggelse, borgerkrig og meget andet. Nogle af disse ting forekommer mere end andre, men man kan jo aldrig vide sig sikker.

Dog kan det sagtens tænkes, at ens gods bliver stoppet i tolden og får pålagt noget ekstra told.

Måske bliver det tilbageholdt i en periode, så det kan blive tjekket igennem, eller det bliver beslaglagt og destrueret eller måske sendt retur, så man skal starte forfra.

Så kan man også være så uheldig, at ens gods og varer er gået i stykker, fordi det er blevet skiftet om så mange gange, eller nogle folk ikke har behandlet det ordentligt undervejs.

Dette forsøger i hvert fald leveringsfirmaet, som man har bestilt til opgaven at fragte ens varer til udlandet, at undgå mest muligt.

Dog er det menneskeligt at fejle, men man forsøger at undgå det.

More articles