Hvad kan en psykolog hjælpe mig med?

17 July 2019
Astrid Pedersen
Hvad kan en psykolog hjælpe mig med?

Går du og tumler med nogle problemstillinger til hverdag, som du ikke umiddelbart kan finde en løsning på? Gennemlever du en eksistentiel krise – eller er der uløselige knuder i dit parforhold? Har du netop været ude for en traumatisk oplevelse eller en livsbegivenhed, som har trukket dybe veksler på dit mentale overskud – for eksempel sorg over et dødsfald i den nærmeste familie, en grim skilsmisse, eller alvorlig sygdom?

Så kan du have stor glæde af hjælp fra en psykolog. Du behøver ikke at have en diagnose, eller lide af en psykisk sygdom for at kunne modtage psykologhjælp. En dygtig psykolog vil kunne hjælpe dig med alt fra kriser i ægteskabet eller parforholdet til heling efter en voldsomt og livsændrende begivenhed. Og der er ikke blot tale om et plaster på såret.

Når du modtager psykolog behandling, er der i lige så høj grad tale om personlig udvikling. Du får en masse redskaber, som du kan bruge til selv at vende de uheldige og destruktive tankemønstre til positive og bekræftende handlinger. Din væren i verden vil blive en mere opløftende oplevelse, når du selv har værktøjet til at bygge dit livs fundament. Og du vil samtidig opnå en højere bevidsthed om dit eget selv, og om, hvilke faktorer der har gjort dig til den person du er.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog?

Du bør altid gå efter en autoriseret psykolog, når du skal have hjælp til at overkomme svære problemstillinger. Er du bosat i Vejby eller nærmeste omegn, kan du med fordel besøge psykolog Mette Herslunds hjemmeside. Her kan du læse meget mere om, hvad det vil sige at modtage psykolog behandling, hvorledes denne foregår, og hvad du skal være forberedt på i forbindelse med din første session hos psykologen.

Find psykolog Mette Herslunds hjemmeside på https://www.psykologmetteherslund.dk/ 

More articles