Hvad skal der være på dit plankebord?

13 January 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Noget skal man jo bruge ens plankebord til, for selvom det er flot at have sådan et, så kan det også være relativt tungt at bære rundt på og fylde en del alt efter størrelsen.

Så det her bord er også en investering til indretningen og dermed passe ind i stilen, men udover det æstetiske skal det også have et praktisk formål.

Det kan således være, du er sikker på, at det her plankebord skal være et, som der fungerer som spisebord, og så kan man lave meget forskelligt på det fra at indtage hovedmåltider til at dele en kop kaffe over – og til at man lader ungerne sidde og tegne ved det på papir.

Så har man måske et lille hjørnebord som et plankebord, der just mest er til som pynt, men det kan også være samlingspunktet i hyggekrogen ved TV’et eller lignende.

Så hvad skal der ned på det?

image

Plankebordet har sin funktion for dig

Man taler ligefrem om sofabordsbøger, som man kan få at lægge på bemeldte bord af planketypen, hvis det skal fungere som sofabord; den slags bøger er som regel fotobøger.

Måske har man sådan noget som noget sædvanligt bordopdækning, som der altid skal være på bordet eller ligge parat, så man kan bruge det, hvor der er behov for det.

Undertiden er der måske perioder, hvor man har et større hobbyprojekt kørende, som man bliver nødt til at optage hele plankebordet med i en periode.

Man ser også familier brede et helt puslespil ud på sådan et bord, hvor det handler om at gøre det færdigt, inden man kan fjerne det igen.

Eller måske handler det om, at man har en masse papirer og dokumenter, som man skal sætte i orden, hvilket man kun kan gøre ved at sprede dem ud på dette bord.

Alt dette – og mere til – kan man heldigvis gøre på sådan et bord.

More articles