Hvem skal du hyre til at lave ståltrapper?

23 March 2021
Silje Hansen

editorial

Der kan være mange forskellige årsager til, at du skal have lavet ståltrapper. Det kan være, du skal bruge en ny trappeløsning i din virksomhed, så forskellige etager kan forbindes. Det kan også være, at der skal laves trapper udenfor, så der er god mulighed for at komme ud i en baggård eller lignende. Ståltrapper kan også være aktuelle, når der skal findes en løsning ift. at lave brandtrapper, flugtvejstrapper eller andet. 

Som du allerede nu kan fornemme, så kommer ståltrapper i mange forskellige varianter, størrelser og udformninger. Det helt store spørgsmål er selvfølgelig bare, hvem du skal hyre til arbejdet med at lave ståltrapper. Det får du svaret på herunder. 

Hyr en smed til at lave ståltrapper 

En smed er og bliver den fagperson, som generelt har ekstra godt styr på stålarbejde – og selvfølgelig også arbejdet med ståltrapper. Derfor gør du ekstra klogt i at tage fat i en smed til at hjælpe dig. 

Ikke nok med at en smed kan bygge og montere ståltrapper for dig, så kan smeden også hjælpe med at designe den, så den passer i de mål og i det design, du ønsker. Skulle du være på bar bund ift. hvordan trappen skal udformes, så kan smeden selvfølgelig gribe bolden og fremlægge de forskellige muligheder, der findes. 

Noget andet der taler for, at en smed skal lave dine ståltrapper er, at smeden kan konstruere trappen, så den kan holde til forskellige belastninger. For der naturligvis en række sikkerhedsting, der skal være styr på, når der bygges en trappe – og alt dette kan du trygt overlade til smeden. 

Hvilken smed skal lave dine ståltrapper? 

Når du skal finde en smed, så start gerne med at søge lokalt. Herefter kan du forholde dig til smedens erfaring og ikke mindst hvilke typer af ståltrapper, som vedkommende har hjulpet andre kunder med.

More articles