Hvordan hjælper rejseforsikringen dig med afbudsrejser?

07 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er som udgangspunkt fornuftigt at have en rejseforsikring, også selvom man måske ikke er den type, der rejser så meget, for skulle uheldet endelig være ude, så er der mange penge at hente hos dem, så man ikke ender med at misse en ferie.

Tit kan man booke en afbudsforsikring på en rejse, når man bestiller den, men det er generelt bedst at have en fast rejseforsikring, der kan hjælpe en hver gang i forbindelse med rejser.

Dette gælder jo også, når man søger efter billige afbudsrejser, hvor man måske lige er en anelse for hurtig på aftrækkeren og bare booker sig ind på sådan en rejse, fordi man gerne vil være sikker på at få den, så der ikke er andre, der napper den for øjnene af en.

Rejsen ser da også god og billig ud, men lagde du egentlig mærke til, hvad du accepterede af betingelser, da du bestilte afbudsrejsen?

Rejseforsikringen er der for dig i forbindelse med afbudsrejser

Det gjorde du måske ikke lige, og det kan være fordi, du tror, at betingelserne er de samme, som de ville være ved en almindelig booking, fordi du har prøvet den slags før.

Det kan da også tænkes, men det er ikke sikkert.

Og det samme kan ske ved, at du har booket en afbudsrejse før fra samme sted af, så du springer over at læse de betingelser; men de kan så have ændret sig siden, at du bestilte din sidste afbudsrejse.

For hvad gør du så, hvis afbudsrejsen bliver aflyst?
Du bliver syg?
Eller der er andre forhold, der gør, at den tur ikke kan gennemføres?

Det er her, at du skal have kontakt med din rejseforsikring eventuelt både før og efter, at du booker den rejse, så du ved, hvad du skal gøre, hvis der er problemer med afbudsrejsen.

Flere Nyheder