Hvorfor bryder mange ældre mennesker sig ikke om caps?

12 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo ikke et sjældent fænomen, at man ser caps bliver båret af mange forskellige mennesker i gadebilledet nu om dage.

Hvor det førhen var mest mænd, der gik med den slags caps, så tager kvinderne dem også gerne på, og der bliver endda lavet en del, som der mest henvender sig til det kvindelige segment.

Caps/kasketter kan bæres af stort set alle mennesker, og mange caps kan tilpasses i størrelsen, så der ikke findes det hoved, som de ikke passer til.

Desuden skal der nok være en stil, som der tiltaler den enkelte, om man er til de mere afdæmpede caps, eller man vil have en, der prydes af mange pangfarver.

Selv ældre mennesker kan gå med caps, men her er det faktisk ikke så udbredt, og så kunne man mene, det er fordi, det bare ikke siger dem noget, men oftest bryder de sig faktisk ikke om dem.
Hvordan kan det være?

caps

Caps fanger bare ikke alle

Når man tænker på, at der findes mennesker, der længe har haft børn og hus, som der er vokset op med kasketter og stadig bruger dem, så skal man virkelig hen til de helt ældre generationer for at finde dem, som der ikke kan lide caps.

Det har sjældent noget at gøre med selve de kasketter, men det er nok mere noget med dem, som der bar dem.

De ældre mennesker har måske undervist nogle unge personer, som der var uvorne i skoletiden, og de gik tit med cap.

På gaden var folk med caps højrystende og hørte larmende musik, og man synes egentlig også, at den slags ballademagere med caps figurerede alt for meget i medierne med dårlig omtale til følge.

På den måde endte de ældre med at sætte negativt fortegn i forbindelse med de caps, hvilket er en skam, for det kunne måske have klædt dem at gå med cap fra High5Shop.

More articles