Ida Solitaire by Carat – eksklusive diamantringe

10 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når en helt særlig kvinde skal begaves i anledning af fødselsdag, bryllup eller konfirmation går du aldrig helt galt i byen med lækre smykker. I det følgende kan du læse mere om de smukke og prisvenlige ringe fra Carat Diamanter, nemlig Ida Solitaire by Carat.

Ida Solitaire by Carat – smukke og stilfulde smykker til de rette priser

Hvis du leder efter elegante smykker i solid kvalitet, som ligger i et prisleje hvor de fleste kan være med, bør du tjekke Ida Solitaire by Carat. Ida Solitaire by Carat er den danske smykke kæde Carat Diamanters egen kollektion, og indeholder fine, stilfulde prinsesseringe – de såkaldte solitaire ringe – i flere forskellige varianter.

De dygtige guldsmede og smykke designere hos Carat Diamanter kan deres kram. Og det skinner igennem på designet af de kønne og raffinerede ringe, som udstråler høj kvalitet og derfor egner sig perfekt som gaven til den kræsne og stilbevidste kvinde.

Ida Solitaire by Carat ringene findes i to forskellige designs. Diamanten i Ida ringene holdes på plads af fire grabber, og Ida Queen ringene er samtidig forsynet med en række små diamanter op ad ringskinnen.

For begge designs gælder at grabberne er tilpasset til center diamanten således at mest muligt lys kan komme til stenen. Det er nemlig lysets spil i den slebne diamant som giver denne sin helt enestående glans.

Find de smukke Ida Solitaire by Carat ringe hos Carat Diamanter

Ida Solitaire by Carat ringene fremstilles af Carat Diamanter og forhandles eksklusivt gennem denne smykke butik. Hvis du ikke bor i nærheden af en Carat Diamanter butik kan du finde de fine og elegante ringe online i Carat Diamanters webshop. Her kan du se det store udvalg af flotte Ida Solitaire by Carat ringe i flere forskellige udgaver. Klik ind på caratdiamanter.dk og læs mere.

More articles