Indkøb af sexlegetøj handler om personligheden

27 June 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vil du høre noget mærkeligt, som egentlig burde give den modsatte effekt, end man ofte ser det sker?

Det er, når man køber kondomer.

Hvilket reaktion bliver man så mødt med nede i butikken, om man så er mand eller kvinde?
Selv hvis der ingen andre kunder er, så er der stadigvæk ekspedienten, og man kan næsten bare se i deres øjne, hvordan de tænker noget ikke så pænt om en – om så vedkommende er ung eller gammel.

Er ekspedienten ung, så fnises der i krogene og rødmes, mens hvis ekspedienten er ældre, så lader vedkommende til at fnyse og himle med øjnene, at man angiveligt skulle leve et udsvævende liv.

Det siger måske mere om vedkommende, at personen er fastlåst i en forstokken og gammeldags opfattelse af virkeligheden – eller også får vedkommende bare ikke nok…

Faktisk burde man jo hylde personen for ikke alene at have held i sprøjten, men også tænke fremadrettet og vil beskytte sig for både sin egen og partnerens skyld.

Dette sker bare sjældent.

Så hvorfor er det lige, at det samme sker, når folk køber sex legetøj?

Man bliver næsten set ned på, som om man var en freak, fordi man ønsker at udforske sig selv eller ved, hvad der skal til for, at opnår nydelse enten alene eller sammen med en partner.

Selvfølgelig er det jo helt fint, hvis man ikke behøver sexlegetøj under akten, men hvad hvis nu, man går glip af noget helt vildt i sengen, fordi man er for forstokken og konservativ til at prøve – eller frygte, hvad andre vil tænke om en.

Det sidste skal man bare vende det blinde øje til, for det er de andre, der går glip af noget helt specielt og unikt.

Så om man køber over nettet eller nede i en butik, når man vil have sexlegetøj, så er det bare med at gøre med rank ryg.

More articles