Kan du ønske nogle særlige arbejdsforhold, når du er ude fra et vikarbureau?

12 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke de der bestemte forhold, som der er meget specifikke, såsom et besøg i kantinen, toiletbesøg og meget andet, som alle de andre ansatte har, for det er ikke sikkert, du er omfattet af de ordninger; det kan du blive nødt til at snakke med din fagforening om eller dem, der ansætter dig samt det vikarbureau du er udsendt fra.

Det er de grundlæggende ting, som vi skal tale om her, for hvor man med stor sandsynlighed kan tilpasse de andre ting ovenover eller undvære nogle af dem, så er der nogle ansættelsesforhold, som man gerne vil have styr på, der kan være med til at gøre, at man kan få dagen til at løbe ordentligt rundt.

Når man får tilbudt et arbejde fra et vikarbureau, så er der mange, der falder pladask for det og siger ja uden at komme med betingelser – det kan måske være på sin plads.

vikarbureau

Du skal også have ønsker ud fra arbejdet ved et vikarbureau

Selvfølgelig er der dem, som der har opbygget megen anciennitet, og hvor de er kendt af arbejdsgiverne, så man næsten bliver spurgt efter hver gang fra et vikarbureau af som DKvikarservice.dk, og de kan tillade sig at stille en del krav, fordi de ved, at de er det værd at kunne forhandle med.

Det er måske ikke lige så let for en at gøre, hvis man er ny i den her branche, så man bare er glad for, at man bliver tilbudt noget arbejde – specielt hvis det kommer efter en lang periode uden arbejde.

Men hvis det nu bedre kan svare sig for dig at tage den stilling som deltid eller som flexjob, er der så mulighed for det?

Det kan blive nødvendigt at spørge om, for ellers bliver man stresset over alt det, man ellers skal nå ved siden af ens arbejde.

More articles