Klargør din båd med bådudstyr i top kvalitet

18 maj 2022
Astrid Pedersen

editorial

Snart er sommeren over os, og med den sæsonen for hyggelige weekend togter i familiens båd. Måske planlægger du oven i købet en decideret bådferie med hele familien. Det er også oplagt at vælge denne ferie form i et land som Danmark, hvor vi kan boltre os i sikre farvande og langs tusindvis af kilometer billedskøn kyst strækning.

Livet til søs byder på mange spændende og inspirerende oplevelser. Det er for eksempel altid sjovt og hyggeligt at lægge til i de mange idylliske havnebyer eller moderne marinaer der findes rundt omkring i landet.

Med en båd kan du selv styre tempoet, og er ikke bundet til et bestemt sted, som det for eksempel er tilfældet med et sommerhus. Du slipper for ulidelige motorvejskøer, og ikke mindst stressede lufthavne.

bådudstyr

Hele familien kan have glæde af at opleve Danmark fra søsiden. Der er gode muligheder for at dyrke såvel badning som vandsport langs de lækre danske strande. Og søger I fred og ro er det blot at kaste anker i de smule vande ud for kysten, hvor I kan nyde stilheden kun afbrudt af bølgernes slag mod bådens skrog.

Gør båden sejlklar med billigt bådudstyr

Det er dog vigtigt at familiens båd er i ”ship shape” inden I stævner ud og sætter kurs mod såvel nære som fjerne kyster. Derfor bør du bruge den tid der skal til fo eksempelvis at fjerne rurer, snegle og skaller fra bunden af bådens skrog. På den måde får du en mere strømlinet båd hvilket giver såvel øget fremdrift og skærpet manøvredygtighed som et optimeret brændstof forbrug.

Du bør gå bådens udstyr minutiøst efter for at sikre at alting er som det skal være. Det er ærgerligt at skulle afbryde ferien fordi man går ned på udstyr.

Find alt hvad du skal bruge af brunch ud af huset hos Marinelageret i Sønderborg på marinelageret.dk

Flere Nyheder