Køb dit nips på webshop, hvor du støtter regnskoven

19 November 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du godt kan lide at købe nips, er du måske hele tiden på udkig efter steder, hvor du kan købe noget flot nips til en god pris. Måske vil du også gerne handle et sted, hvor du kan støtte noget godt, når du handler. Det kan for eksempel være, at du gerne vil give et bidrag til regnskoven samtidig med. Men hvor kan du så lige gøre det henne? Det kan du for eksempel gøre på Verdens Skoves webshop. En del af deres overskud går til at støtte regnskoven. De har mange projekter i gang der, der har brug for støtte. 

Nogle af de former for nips, som du kan købe på Verdens Skoves webshop, er små figurer i træ. De bliver skabt af træ fra regnskoven, der er skovet på bæredygtig vis. Du er derfor med til at støtte det sted, hvor dyrene bor, når du køber figurerne. Samtidig sørger Verdens Skove for, at pengene går direkte til de landsbybeboere, der laver figurerne. Det kræver nemlig meget arbejde for at skabe de små figurer. 

image

Giv smukt nips der støtter regnskoven i gave 

Hvis det ikke er nips til dig selv, men til en gave, som du er på jagt efter, kan du også sagtens finde det hos Verdens Skove. Deres store udvalg af varer gør det nemt for dig at finde en smuk gave, og modtageren vil helt sikkert glæde sig over, at gaven har været med til at støtte regnskoven. 

Udover de fine træfigurer kan du for eksempel også købe et spækbræt eller en plakat. Det er også fine gaver at give. Spækbrætterne bliver fremstillet af træ fra regnskoven, der er skaffet på bæredygtig vis. Igen sørger Verdens Skove for, at de lokale producenter får så mange af pengene som muligt. 

Plakaterne bliver fremstillet med smukke motiver fra regnskoven og vil passe ind i mange hjem. 

More articles