Lån penge og træk dem ud til dig selv

20 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er på ingen måde svært at låne penge online. Se bare her: https://shopping-bloggen.dk/laan-nemt-og-hurtigt-til-det-du-oensker/ 

Tænk sig, at man før i tiden skulle gå i banken og på ens grædende knæ bede om et lån, hvor man skulle stille sikkerhed og forklare, hvad pengene skulle bruges til, hvorefter en bankrådgiver kiggede ens økonomi igennem for at se, om det nu også var smart at gøre.

Det var ikke svært at ende i RKI, og hvis man var endt der, så kunne man næsten kun klage sin nød til ens mor, og så måtte man låne penge fysisk.

Nu om dage skal man bare udfylde en formular, og så går der nogle gange kun få timer eller et enkelt døgn, før pengene er på ens konto.

Men det er så også let at komme til at bruge dem ved et uheld, og det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå.

Brug de lånte penge fysisk

Du skal ganske enkelt, når du har fået de lånte penge indbetalt til din konto, hæve dem i en automat og tage dem med hjem.

Det kan lyde lidt farligt og være noget, man gjorde i gamle tage, men hvis du er usikker på den metode, så kan du jo hæve dem i mindre beløb ad gangen og ikke det hele samtidig – der er som regel også begrænsninger på, hvad man kan hæve for hver gang.

Hvorfor skal du så gøre dette?

Det gør det for det første håndgribeligt for dig at føle og mærke, hvad det er for et beløb, du har lånt.

Og så kommer du heller ikke til at bruge dem på noget andet alt for nemt, hvis du skal finde dem fysisk frem derhjemme hver gang for at bruge dem.

Hvis de bare står på din almindelige konto, kan du jo komme til at bruge dem ved et uheld på nettet eller lignende, og det er jo ikke heldigt, hvis de var øremærket til noget andet.

More articles