Lad din lokale frisør give dit hår en kærlig hånd

05 November 2020
Astrid Pedersen

Er dit hår ved at blive lidt tyndt og slidt i spidserne – eller bærer længderne præg af hele sommeren igennem at have været udsat for sol og saltvand? Så kan du med fordel booke tid hos din lokale frisør. En professionel frisør vil nemlig helt sikkert kunne genskabe hårets sunde og strålende udseende.

Få ordnet det slidte garn hos din lokale frisør på Frederiksberg

Er du bosiddende på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du med fordel benytte Frisør Kepel som din frisør på Frederiksberg.

Hos Frisør Kepel finder du udelukkende dygtige og erfarne frisører som står parat til at hjælpe dig med at få styr på de viltre lokker. Frisør Kepel har mange års erfaring inden for professionel klip, farve og andre former for forskønnende hår behandlinger.

I salonen hos Frisør Kepel anvendes udelukkende de bedste produkter fra de mest anerkendte internationale brands. Og de kompetente faguddannede frisører hos Frisør Kepel har der stærkeste forudsætninger for at kunne skabe smukke, holdbare og glansfulde resultater ved hjælp af disse produkter og i kraft af deres ekspertise og erfaring.

Hvilke services tilbyder Frisør Kepel?

Frisør Kepel tilbyder såvel almindeligt dame og herre klip som special behandlinger så som helfarve, toning, lyse striber og reflekser, baby lights og highlights, balayage og permanent krøl eller udglatning af hår. Du kan hos Frisør Kepel også få tilbudt extensions – og så hjælper Frisør Kepel gerne med at vælge den perfekte paryk eller toupe hvis du er mere end almindeligt tynd i toppen. Du kan også vælge diverse tillægs behandlinger som for eksempel farve af vipper eller bryn, hårkur eller hårmaske, og en lækker, stimulerende hovedbunds massage. Og så holder Frisør Kepel nogle af byens bedste priser på frisør behandlinger. Du kan læse mere, og bestille tid til klip og farve hos Frisør Kepel, på hjemmesiden kepel.dk

More articles