Lad din maler i greve give en hånd med indvendig maling

26 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går og overvejer om du kan spare penge på selv at male stuer og værelser i din bolig kan du med fordel læse med her. Så er du nemlig forberedt på hvor meget malerarbejde kræver hvis det skal være udført ordentligt og med et smukt resultat.

Du bør først og fremmest regne med at sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projektet, nærmest ligegyldig hvor stor din bolig er. Det ægte tidskrævende arbejde ligger nemlig i de indledende øvelser. Vel udført malerarbejde kræver mange timers – faktisk dages – forberedelse.

Du skal ud og købe samtlige materialer og alt det nødvendige udstyr selv. Og dette er ikke gjort med blot at anskaffe en pensel og et par spande maling. Foruden den pigmenterede maling, som skal give væggene den farve du ønsker, skal du også have fat på lofthvidt, træmaling til paneler, dørkarme med videre, primer og grunder.

Du skal indkøbe malertape til afdækning af træværk og stik kontakter samt pap og plast til afdækning af møbler og gulve. Du skal have fat på pensler, ruller, spartler, bakker, spande, og en trappestige hvis du ikke allerede er i besiddelse af en sådan. Og disse indkøb kan hurtigt løbe op, især fordi du ikke vil have samme muligheder for rabatter eller skattefradrag som et professionelt malerfirma.

Overlad indvendig maling af boligen til de professionelle

Der ud over er malerarbejde både hårdt og tidskrævende. Som nævnt kommer du hurtigt til at bruge en uge på indvendig maling af boligen. Og det er slet ikke sikkert at du opnår samme smukke resultat som en faglært maler.

Derfor er det en god idé at få fat på sådan én når boligen skal males indvendig fra kælder til kvist. Og her kan du med stor fordel vælge den lokale Malerkanonen maler Greve.

Klik ind på malerkanonen.dk og læs mere.

More articles