Lad din tandlæge give dig smukke tænder

20 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ikke har været til tandlæge længe, bør du se at komme af sted. Et eller to årlige tandlæge besøg er nemlig en vigtig forudsætning for at kunne bevare det blivende tandsæt smukt, intakt og funktionelt hele livet igennem.

Din tandlæge vil gennem eftersyn og tandretning kunne yde en effektiv forebyggende indsats som kan forhindre diverse lidelse og dårligdomme i tænderne. Men det er ikke det eneste tandlægen hjælper med.

Din tandlæge kan hjælpe dig, når skaden er sket

Skulle du være så uheldig at have knækket eller flækket en tand, eller har en syreskade udviklet sig til karies, vil din tandlæge kune udføre damage control i form af behandlinger som kan genskabe dit flotte smil.

tandlæge

I mange tilfælde vil en mindre skade på en tand kunne lappes ved hjælp af plast – for eksempel et hul, som endnu ikke er brudt gennem emaljen. Er kronen ødelagt, kan denne erstattes af en kunstig tandkrone som din tandlæge kan montere. Og er det helt galt, vil hele tanden kunne fjernes, og et tandimplantat isættes i stedet.

Få hjælp til kosmetiske behandlinger hos din tandlæge

Din tandlæge kan ikke alene hjælpe dig med at forebygge tandsygdomme og udbedre skader på dine tænder. Du kan også hos en dygtig tandlæge få hjælp til at rette op på et skævt smil, eller til at få gule, plettede tænder til at fremstå ensartede og strålende på ny.

De fleste tandlæger i Danmark tilbyder nemlig hjælp til tandregulering med bøjle, enten den traditionelle togskinne model eller de nye, smarte nærmest usynlige skinner. Og hvis du ønsker at få bleget dine tænder, bør du altid lade din tandlæge forestå denne procedure.

Har du brug for en god fast tandlæge i Næstved kan du altid tage kontakt til Tandlægerne Dickow & Lindkær. Klik ind og læs mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær på hjemmesiden dltand.dk.

More articles