Lad din VVS installatør forestå hjemmets VVS opgaver

11 January 2023
admin
image

VVS arbejde i hjemmet er vigtigt for at sikre, at det fungerer sikkert og problemfrit. Mange husejere er i stand til selv at påtage sig mindre VVS projekter med nogle vigtige værktøjer og grundlæggende viden. Nogle af de mere komplekse eller indviklede VVS opgaver kræver dog hjælp fra en professionel VVS installatør.

Kan jeg selv udføre VVS arbejde i min egen bolig?

Ved mindre VVS problemer kan boligejere spare tid og penge ved at udføre enkle opgaver som for eksempel at fjerne afløb eller udskifte skiver på vandhaner. Et stoppet afløb af afløb kan ofte ordnes ved hjælp af en svuppert. Start med at fylde vasken eller badekarret med flere centimeter varmt vand, sæt stempelkniven over afløbsåbningen og sug med hurtige op- og nedadgående bevægelser, indtil du hører en klukkende lyd – dette indikerer, at tilstoppet er blevet fjernet.

vvs

Hvis din blokering ikke er fjernet efter flere forsøg, kan det være nødvendigt at tilkalde en autoriseret VVS installatør, da de har særligt værktøj beregnet til dette formål, for eksempel stænger og slangekameraer, der kan hjælpe med at lokalisere og fjerne genstridige blokeringer.

Lad en VVS installatør klare ærterne, når installationerne skal udskiftes eller renoveres

Selv om små VVS opgaver som disse normalt er inden for rækkevidde for de fleste husejere, bør mere komplekse reparationer altid overlades til fagfolk på grund af deres specialiserede færdigheder og viden om lokale bygningsregler, som skal overholdes under alle VVS installationer og reparationer.

VVS installatører kan også være i besiddelse af ekstra udstyr, der gør vanskelige opgaver lettere, for eksempel en boremaskine, der gør det nemt at fjerne rør, og en lokaliseringsanordning, der gør det muligt at finde rør eller ventiler, der er begravet under gulve, vægge og så videre.

Du kan læse mere om VVS installatørens arbejde, og finde din nærmeste VVS virksomhed via hjemmesiden www.rogen.dk.

More articles