Lad en dygtig grafiker udføre dit logodesign

25 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle lancere din nye virksomhed på markedet, og forhåbentlig vinde både kunder og markeds andele? Så har du brug for et professionelt designet logo.

Er professionelt logo design ikke dyrt?

Måske afholder du dig fra at opsøge en professionel logo design fordi du er nervøs for prisen. Det er klart at det koster mere at anskaffe et logo, designet af en dygtig fagperson, end det koster at tegne det selv. Til gengæld vil et vel designet firma logo tjene sig ind på den lange bane.

Når du køber et professionelt designet logo køber du ikke blot en krusedulle på et stykke papir. Du får leveret et færdigt produkt som er resultatet af mange timers arbejde i form af skitser og research, bearbejdet i professionelle grafik programmer og udformet til at matche dine ønsker og din virksomheds behov. En uddannet grafiker eller grafisk designer som har specialiseret sig inden for logo design vil have langt bedre forudsætninger, både fagligt og teknisk, for at kunne udvikle et smukt og funktionelt logo til din virksomhed end du selv har.

Der ud over vil du, såfremt du får en professionel grafiker eller designer til at formgive dit firma logo, kunne forvente at logoet er brugbart i alle sammenhænge. Et vel designet logo skal leve op til høje kvalitets kriterier på en lang række parametre. En af dem er enkelthed, og en anden er skalerbarhed.

Disse to forhold går hånd i hånd, idet et logo, som er alt for detaljeret, ikke vil kunne bruges med lige stor succes i en banner annonce som på virksomhedens firma flag eller folien på firmabilerne. Derfor skal det fra begyndelsen sikres at logoet er enkelt i sin udformning – og samtidig gør sig lige så godt i en sort/hvid version som i farver.

Du kan læse mere om firma logoer og få et skarpt tilbud på professionelt logo design på https://www.logoshop.dk/logo-design/ 

More articles