Læs vilde historier om sexlegetøj her!

30 November 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Nogle gange kan det gå lidt vildt for sig, når man morer sig med sexlegetøj, og man ellers bruger det efter de foreskrifter, som der er blevet nedskrevet og dikteret fra produktets side.

Men selvom man opfører sig derefter, så kan der stadig ske en del, som gør, at man kommer uheldigt af sted, hvilket ofte kommer af, at man bliver grebet af stemningen og nuet, så man giver sig så meget hen, at man lige glemmer, hvad man måtte og ikke måtte med dette remedier.

Og så kan det føre en del konsekvenser med sig, som måske er mindre uheldige og pinlige for de implicerede.

Dette er også årsagen til, at vi ikke vil nævne navne på nogle af de mennesker, der er med i de fortællinger, vi bringer i det kommende, men du kan være sikker på, at vi har fået fat i dem via andre nyhedsmedier, hvor de kommet for dagen.

En af de mest kendte, som der også findes mange versioner af, er, at en person har fået et stykke sexlegetøj op i endetarmen, og nu kan man ikke få det ud igen.
Nogle gange er dette sket på baggrund af, at man ikke brugte noget autoriseret sexlegetøj, men at man prøvede sig frem med noget, der ikke var beregnet til det.

I den historie følger der altid et pinligt røntgen-billede med…

En anden kendt fortælling er to person, der har leget sammen med sexlegetøj til også anus, hvor de har proppet det op i deres respektive ende, og så kan de ikke få det ud igen.

Også her bliver man nødt til at ringe efter assistance, så man kan blive skilt ad.

Vi slutter af med en virkelig uheldig fortælling, hvor det næsten er nok at skrive, hvad problemet var, og så kan du forestille dig resten.

Har du hørt den om manden, der forvekslede superlim med glidecreme?

More articles