Måder at møblere dit hus på

28 January 2022
Steffen Petersen

editorial

Der er mange måder at møblere ens hus på, men hvordan får man rummet til at se fyldt og hyggeligt ud? Vi vil komme med nogen forslag i forhold til hvordan du kan møblere dit hus på for at få det til at se mere hyggeligt ud.

indramning

Planter

Hvis man vil have at sit hus se mere naturligt og frisk ud, er det en god ide at få planter ind i sit hus. Hvis det er fordi man ikke gider at gå rundt og vande sine blomster hele tiden, så er det altid en mulighed at få kunstige planter. Planter passer stort set på alle overflader hvor der ikke står noget i forvejen, på den måde kan man få ens hjem til at give den hyggelig stemning.

Malerier eller indramning

Malerier er altid en god mulighed for at få fyldt den hvide og tomme væg, det giver farve nuance og får huset til at se mere fyldt ud, uden helt at være det. Hvis man ikke ønsker diverse tilfældige malerier kan man også vælge at få nogen af sine nuværende ting man har liggende indrammet. Der er mange muligheder for indramninger, det kan være plader, cd’er eller noget man har kært eller ens børn har tegnet. Man kan få indramninger i mange størrelser og farver, det kan være man gerne vil ha træ & aluminium indramning eller nogen lister af en bestemt farve, man kan endda også få indrammet sit spejl hvis det ikke er det i forvejen. https://seglas.dk/indramning/ 

Bogreol

Hvis man læser mange bøger er det en god mulighed at få en reol til at placere alle sine bedste bøger, det giver noget ekstra fylde til rummet. Ud over bøgerne kan man også placere en masse souvenirs fra forskellige steder i verden til at gøre det mere specielt at kigge på. 

More articles