Mal dig til nyt udtryk på badeværelset

25 February 2020
Mette Nielsen

editorial

Du behøver ikke at renovere hele dit badeværelse for at få et nyt udtryk i rummet. Du kan godt opdatere baderummet ved at skifte få ting ud og give det ny maling på væggene eller sågar på fliserne.

Man siger altid, at et af de dyreste rum at sætte i stand i en bolig er badeværelset. Det koster en del af renovere et baderum fra a-z, og derfor tager mange også lang tilløb til at sætte netop dette rum i stand, fordi der skal spares op til det og fordi man enormt gerne vil være sikker på at foretage de rette valg.

Men helt så drastisk behøver det altså ikke at være, hvis du drømmer om et nyt udtryk i dit badeværelse. Du kan begynde i det små og sætte få ny præg på rummet, som ikke koster en formue. 


Ny maling og lidt pynt
Hvis du har et nogenlunde godt og velfungerende badeværelse, kan du nemt skabe en ny stemning i rummet ved at bruge få virkemidler. Du kan naturligvis starte med at pifte dit interiør op – sammensæt nye lækre håndklæder med et par flotte planter, et duftlys og en lækker sæbe. Så er du allerede langt.

Men synes du stadig, der mangler noget, så kig dig omkring i rummet og overvej ny maling på vægge og lofter og eventuelt på fliserne. Måske trænger det eksisterende maling til at blive frisket op, eller også kunne det være spændende med en ny farve? 

Overvejer du at male på dit badeværelse, skal du huske på at bruge maling der kan tåle fugt og maling lavet til fliser. Brug eventuelt en professionel til jobbet. Søg efter en kandidat i dit lokalområde, der har forstand på maling af badeværelse. På den måde er du sikker på, det bliver gjort korrekt og kan holde til det fugtige miljø, der gerne opstår i et baderum. 

More articles