Maler i København – hvad siger det om dig?

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man ved jo godt, at der er mange fordomme forbundet med at bo et bestemt sted, om man så er vokset op på stedet, eller man er flyttet dertil, og den slags sker endda også i et lille land som Danmark.

Jyder elsker gode tilbud, og holder på følelserne, desto længere vestpå man kommer; sjællænderne og københavner får de første trends og kan godt lide at skeje ud.

Dette er blot nogle påstande, og nogle vil sige, at de passer, mens andre siger, at de er helt hen i vejret.

Men selvom du måske blot er bosiddende privat i en bestemt del af landet, så vil folk også tænke sit, hvis du er et bestemt erhverv i denne del af landet.

Det kan blandt andet være, hvis du er maler i København, fordi selvom du måske er tilflyttende, og du har jysk blod i dine årer, så vil du som denne type maler sikkert blive mødt med en hel del fordomme ved at være en male i hovedstaden.

For man siger ofte, at folk kommer hinanden mere ved ude i provinsen, hvor man har tid til en snak, når man handler, alle kender alle, og man mødes måske også privat.

I København lyder fordommene ofte på, at man arbejder mere med profit for øje end for at skabe en personlig relation til kunderne, også selvom de kommer igen, og man ved, hvordan de ser ud – man kender måske dårligt navnene på dem.

Disse fordomme kan man så forsøge at bryde med som maler i København, for man skal trods alt kende ens kunders behov, før man kan begynde at male hos dem, og man skal jo endvidere også være hjemme hos dem privat.

Der er tale om en længere service, end hvis man bare er nede at handle ind i en butik.

Derfor kan du måske begynde at være den her nye maler i København, der viser, at man godt kan være personlig.

More articles