Mangler du et projekt med vennerne? Kast jer ud i ølbrygning

21 April 2020
Emilie Jacobsen

editorial

Når vi er børn, er vi vant til nærmest at kaste os ud i et nyt projekt sammen med vores venner, hver gang vi ser dem. Vi skal bygge en hule, verdens højeste tårn i Lego eller nå at gennemføre en bane i et computerspil på kortest mulig tid. I takt med at vi bliver ældre, holder vi dog op med at have projekter sammen med vores venner. Vi sidder og snakker, går til koncerter, i biografen, ud at spise og mange andre ting, der er hyggelige, men som ikke har barndommens karakter af at være et projekt. 

Hvis du savner at have gang i et projekt, er det en god ide, at I overvejer ølbrygning. Kan I alle sammen godt lide at drikke øl, er det meget muligt, at I også vil synes, at det er fascinerende at finde ud af, hvordan det helt præcist bliver skabt – og skabe jeres eget med den helt rette smag. 

Det er faktisk ikke så svært, som du måske tror, at komme i gang med ølbrygning. Det er heller ikke så pladskrævende, som det måske kan lyde. Når I starter, har I typisk bare en enkelt tank, der ikke fylder særlig meget mere end to mælkekasser stablet oven på hinanden. Det kræver derfor ikke meget plads i en kælder eller et depotrum at få sat ølprojektet op. 

I kan også nemt købe det udstyr, som I skal bruge. En webshop som ølbrygning.dk har specialiseret sig i at forhandle udstyr til amatørbryggere. Når I først skal i gang, kan I derfor starte med at splejse om deres startboks. Den indeholder alt, hvad I skal bruge til at fremstille jeres første øl. Faktisk behøver I bare at tilføre vand og strøm, ellers får I alt det andet udstyr med i købet. Læs mere om, hvordan I kommer i gang med ølbrygning på https://www.xn--lbrygning-k8a.dk/ 

More articles