Med primer til epoxy er du sikret et resultat i særklasse

30 June 2022
Kamilla Sonne

editorial

Når man skal male hårde gulve som fx beton, anbefales det ikke, at man bruger almindelig maling. I stedet er det en god idé at bruge epoxy, som giver en lang række fordele, særligt til de gulve, som skal kunne holde til lidt af hvert.

Og vil man være sikker på et godt resultat med sin epoxy, så bør man bruge primer til epoxy inden. Primer til epoxy har nemlig den funktion, at det hjælper som bindeled mellem det gulv, man maler, og selve epoxymalingen.

Det er med til at sikre et bedre resultat, som afhængigt af vedligehold kan holde i op til 15-20 år. På den måde kan du skabe en hårdfør og praktisk overflade på dit hårde gulv, som sikrer, at du ikke behøver bekymre dig om slid og spild på gulvet.

epoxy primer

Sådan gør primer til epoxy en forskel

Epoxymaling er populært til især hårde gulve af fx beton, klinker og fliser. Det skyldes, at epoxy er med til at forsegle gulvet og skabe en hårdfør overflade, som er nem at vedligeholde og rengøre.

Bruger du primer til epoxy, er du sikret et endnu bedre resultat, som er godt rustet mod almindeligt slid og brug. Hvis man fx skal male gulv i industrien, i sin garage eller i et atelier, hvor gulvet bliver udsat for lidt af hvert, så er det smart at bruge primer til epoxy inden sin epoxy maling.

Find din primer online

Vil du gerne spare penge på din primer til epoxy? Så er det godt at vide, at du kan købe det online og være sikker på at få meget for dine penge.

Det kan samtidig være smart at købe din primer til epoxy og selve epoxymalingen samme sted, så du ved, at de to komponenter spiller sammen.

Så kan du også få vejledning og rådgivning i, hvordan du bedst bruger din primer til epoxy.

More articles