Min iPhone 8 er smadret – hvad gør jeg?

09 December 2021
Agner Clausen

editorial

Vi har nok alle prøvet det. Et øjebliks uopmærksomhed og iPhonen ender på gulvet, og skærmen er smadret. Øv, øv og øv! Det er surt, men der er ingen grund til at gå i panik. Der er nemlig hjælp at hente.

Værksted?

Måske overvejer du at sende din iPhone til reperation på et værksted. Og det er jo en plausibel løsning. Problemet er dog, at det ikke er helt billigt. Skal man bruge tusind kroner på at få skærmen repareret på en iPhone 8, tænker man sig om en ekstra gang, om det nu kan lønne sig. Men at kassere en telefon der ellers virker er også lidt kedeligt, både med tanke på, at man skal lægge mange tusinde kroner på en ny iPhone, og fordi en ny smartphone har et stort miljøaftryk. Derfor vil man gerne forlænge levetiden.

image

Skift selv din iPhone 8 skærm!

Der er heldigvis en løsning, som er både god og billig. Man kan nemlig selv skifte iPhone 8 skærmen. Køb skærmen hos Phone Parts. https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-8-tilbehor-og-reservedele/iphone-8-skaerm-1.html

Men er det ikke for svært at skifte en iPhone skærm? Nej, det er det faktisk ikke. De fleste vil kunne finde ud af det. Der findes forskellige step-by-step guides, som tager dig ved hånden. Du kan finde dem på phone-parts.dk. Køber du din skærm hos phone-parts.dk, kan du desuden kontakte deres kundeservice / teknikkere, som hellere end gerne hjælper dig, hvis du skulle støde på vanskeligheder undervejs.

Når du køber skærmen, sørg for at også købe det værktøj, du får brug for. Der er en liste under den pågældende skærm over det værktøj du behøver. Og køb også et cover og en skærmbeskyttelse for at forebygge, at det sker igen.

Ved selv at skifte skærmen sparer du tusinder af kroner. Ved at forlænge din telefons levetid skåner du miljøet og gør en god gerning. For vi har kun én planet.

More articles