Nyt udtryk på badeværelse kan klares med maling

23 February 2020
Mette Nielsen

editorial

Drømmer du om at skabe forandringer på dit badeværelse, men ved du ikke helt, hvor du skal starte, så kan du altid begynde med at male rummet og se om det i sig selv ikke er forandring nok. Nymalede vægge har det med at skabe en stor forandring for et rum, og det er muligvis præcis det, dit badeværelse har brug for.

Når du kigger dig omkring i dit badeværelse, så vil du opleve, at farverne på vægge, lofter, fliser og baderumselemeter er noget af det, der bærer rummets udtryk. Et badeværelse er ikke et sted, hvor vi er alt for pyntesyge. Det er et praktisk rum, der skal fungere i en travl hverdag. Men det må samtidig også gerne være pænt, og her spiller farverne i rummet en væsentlig rolle.

Det er derfor en god idé at male dit baderum, hvis du har brug for at give det et andet udtryk eller få det til at fremstå mere nyt, end det måske er. Du kan male det i den farve, det allerede har, eller du kan prøve en anden behagelig farve. 


Mal med slidstærkt maling
Når du skal male dit baderum, er det oplagt at starte med vægge og lofter på de dele uden fliser. Husk, at du bør vælge en maling, der er slidstærk og kan tåle den fugt, der opstår i et vådrum. Ønsker du at male dine fliser, skal du også bruge en særlig maling, og her er det en god idé at få professionel vejledning.

Generelt kan det betale sig at bruge en professionel til maling af badeværelse. En erfaren maler kender sine materialer og ved, hvad der er oplagt at bruge i et vådrum. På den måde skal du ikke selv famle dig frem, men får et godt resultat, der kan holde i en længere årrække, hvis du passer godt på det. 

More articles