Overvågningskamera til privat hjem

09 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at beskytte familiens hjem mod indbrud her i denne søde juletid kan du eventuelt alliere dig med dine naboer i det der kaldes Operation Nabohjælp. Her giver I hinanden en hånd med at holde øje med hinandens boliger. Du kan også installere nye låse og implementere alarmer. Og endelig kan du installere videoovervågning.

Beskyt din bolig optimalt med videoovervågning

Foruden sikre låse, Operation Nabohjælp og gode, moderne alarm systemer kan videoovervågning opsat på formålstjenlig vis også udgøre et effektivt våben i kampen mod indbrud.

Der er mange måder hvorpå videoovervågning kan hjælpe dig i forbindelse med såvel forebyggelse om opklaring af indbrud i dit og din families hjem. Først og fremmest har videoovervågning en afskrækkende effekt.

Hvis du opsætter et synligt placeret overvågningskamera ved hver indgang til boligen – gerne ledsaget af udendørs lamper som tænder ved bevægelse – kan du skræmme de fleste potentielle misdædere bort. Ingen ønsker at havne på skjult kamera, heller ikke selv om det er et knap så skjult ét af slagsen.

image

Med tydelig mærkning kan du gøre tyveknægtene opmærksom på at du har opsat videoovervågning både indendørs og udendørs. Og så er det ikke sikkert de har lyst til at gennemføre deres lyssky forehavende.

Dokumentér indbruddet med videoovervågning

Skulle forbryderne alligevel beslutte sig for at bryde ind i huset kan du ved hjælp af indedørs overvågningskameraer fange dem på fersk gerning. Optagelser fra disse kameraer kan bruges af politiet i forbindelse med opklaringsarbejdet da moderne overvågningskameraer leverer knivskarpe billeder og video film i top kvalitet.

Samtidig kan du ved hjælp af video dokumentation godtgøre dit erstatningskrav over for dit forsikringsselskab. Og så går det hurtigere med udbetaling af din forsikringssum.

Du kan finde effektive og billige overvågningskameraer hos DKKamera. Klik ind og se det store udvalg af udstyr til videoovervågning på dkkamera.dk

More articles