Pak din pakke godt ind!

10 april 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvom det er muligt med at send pakke billigt, så er det ikke ensbetydende med, at man også skal slække på de andre krav og muligheder, man har for at sende en pakke forsvarligt.

Dette gælder både, om man er privatperson eller erhverv, der skal sende en pakke: den skal være godt pakket ind, og det er der flere forskellige muligheder for at gøre; og det kan virkelig svare sig at investere i tilbud til dette, så man undgår situationer med ødelagt forsendelse, sager på nakken og dårlig omtale.

For hvem hader ikke at modtage en pakke, hvor det, man skulle modtage, er gået bare lidt i stykker – det viser jo desværre, hvor skødesløst afsenderen behandler sine pakker; og hvis indholdet så er helt ødelagt, så skal der meget damage control og erstatning til at veje det op.

Selvom man så sender noget nyt som en erstatning, så er det nok ikke en forhandler, man gider handle med igen; og hvis det er en privat person, man har handlet med eller bare fået noget sendt fra, så ønsker man nok ikke at modtage pakker fra vedkommende igen.

Det kan være, der er tale om en enkeltstående sag, men selv enkelte sager kan ende med at tage det gode ry fra en, selvom det ikke var tiltænkt sådan.

Derfor bør man sørge for, at man kan pakke indeholdet ned, så det har noget at beskytte sig mod, om det er skum-moduler, plastiklommer, poser med loft eller bare gamle aviser.

Dette vil gøre, at de uundgåelig stød fra undervejs i transporten ikke vil ramme indholdet så hårdt, hvis noget overhovedet.

Det er ikke altid nok, at man strammer indholdet til mod pakkens vægge, for selvom indholdet så sidder i spænd, så er det stadig let, det kan blive ramt og påvirket af stød. 

Flere Nyheder