Pift hjemmet op med ny vasketøjskurv, badeforhæng og håndklæder

09 August 2021
Mathias Nielsen

editorial

Badeværelset er et af de rum vi bruger allermest i huset. Vi bruger det mange gange i løbet af en dag, og ofte på alle tider af døgnet. Selvom man nogle gange forsøger at gemme badeværelset lidt væk fordi det ikke som sådan er et rum, man typisk ønsker at vise frem, så er det dog vigtigt at rummet er præsentabelt og komfortabelt at være i. For at skabe en god atmosfære på badeværelset, kan man naturligvis først og fremmest arbejde med de rå flader, så som fliserne på gulvet og væggen, farverne på de malede vægge og lofter, samt det faste VVS-inventar, såsom håndvask, toilet, håndklædetører m.m.

Men hvis du vil gøre lidt mere ud af badeværelset uden at bruge en formue på projektet, så kan det altså også give god mening at give sig i kast med de mindre detaljer i rummet, så som vasketøjskurv, badeforhæng og håndklæder. Denne type ting er mere udskiftelige og man kan derfor nemmere blot købe noget nyt i nye farver og designs, hvis man bliver træt af det gamle. Det kan man ikke på samme måde med fliserne på gulvet. Hvis du vil finde lidt inspiration til denne type produkter, kan du tage et kig ovre på www.ideshoppen.com.

Vælg eksempelvis smukke nye håndklæder i sæsonens farver. En idé kan være at have lysegrønne håndklæder om foråret, gule om sommeren, orange til efteråret og grå om vinteren. Men kun din egen fantasi sætter grænser for, hvad du kan finde på i forhold til at pryde hjemmet med håndklæder, nips, måtter og hvad du ellers kan inde på. En fin idé kan også være at tage inspiration fra billeder på væggen eller fra hjemmets øvrige farver, når du skal vælge farver på tekstilerne i badeværelset. På den måde kan du skabe harmoni i hjemmet, rent farvemæssigt.

More articles