Prøv chancen hos Love Lingeri!

04 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du nogle gange det med, at du ikke kan tage en beslutning med, hvad du skal købe, men du har taget en beslutning om, hvor du skal købe fra?

Det kunne være fra det skønne sted https://www.love-lingeri.dk/ 

Dog er du lidt tilbageholdende med at tage en chance og købe noget af frygt for, at du vælger forkert, eller nogle vil finde ud af det, som ikke har brug for at få det at vide.

Du gad godt komme dig over den frygt, men hver gang du skal til at klikke på en vare, stopper du dig selv i det.

Der findes heldigvis en metode til at tage et valg, som endda kan gøre det til en ekstra sjov oplevelse.

Det drejer sig lidt om tilfældighedernes spil, og det skal man ikke være bange for at gøre forkert, for alle varer hos dem er spændende at eje – og ellers kan det valgte måske være en spændende gave til en partner.

love lingeri

Lad tilfældighederne spille ind ved Love Lingeri

Så du tager simpelthen og lukker øjnene og lade musen køre rundt på skærmen; lander den på en menu, så klikker du på den og gentager processen, indtil du lander på en vare.

Hvis du ender med hele tiden at lande ved siden af en vare, så kan du tage fat i en fortrolig person, som du lader musen køre rundt for dig, indtil du siger stop, og så sørger man for, at man ender med at lande på noget – her skal man bare stole nok på vedkommende, så der ikke er snyd med i spillet.

Ellers kan man for sig selv for at gøre det nemmere sige, at hvis musen ikke lander på en vare, så tager man den, som musen er tættest på.

I sidste ende kan det i hvert fald føre til inspiration, hvad man virkelig ynder at købe, fordi man kan mærke efter i sig selv, om man er ved at foretage et godt valg eller ej.

More articles