Professionelt opført træterrasser

25 august 2020
Astrid Pedersen

Den danske sommer kan være lunefuld – men vil langt de fleste år byde på et vist antal solskins timer. Er du i besiddelse af en have skal disse selvfølgelig nydes i denne, og det i fulde drag. Det er skønt at kunne komme hjem og slappe af i haven efter en lang arbejdsdag. Og er du så heldig at have ferie i de lyse og varme sommer måneder har du blot endnu mere tid at tilbringe i haven.

Få det bedste ud af din have med en træterrasse

Måske er du fint tilfreds med haven, og synes ikke at den mangler noget. Men her bør du overveje de mange fordele ved en træterrasse. Hvis du lader en træterrasse opføre i forlængelse af huset kan du træde direkte ud på et solbeskinnet trædæk når morgenkaffen skal nydes.

Du vil kunne få flere solskins timer ud af dagen fordi din træterrasse kan placeres højere end græsplænens niveau. Du får med en træterrasse et stabilt underlag for dine havemøbler, hvilket betyder at du kan nyde solen på din træterrasse fra din solvogn eller liggestol dagen lang, og indtage aftensmad på trædækket mens solen går ned.

Hvem kan hjælpe med at opføre en træterrasse?

Du bør altid få hjælp fra en faglært håndværker – for eksempel en tømrer eller en snedker – når din træterrasse skal designes og konstrueres. Kun på den måde er du garanteret et optimalt resultat.

Når du overlader opgaven med opførelse af træterrasse til en dygtig fagperson, vil der blive taget højde for alt, inklusive jordbunds forhold. Din træterrasse bliver stabil, solid og smuk – og du vil kunne have glæde af den i mange år.

Hvis du ønsker et godt tilbud på en terrasse kan du altid kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder