Pudse væg indendørs om natten. Kan det lade sig gøre?

23 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange må man jo kaste sig over arbejdet, når man har tiden til at udføre det, og det kan både være fordi, man lige bedst har tiden på skæve tidspunkter i fritiden, eller fordi man skal skynde sig at blive færdig inden et bestemt tidspunkt.

Eksempelvis skal du måske pudse væg indendørs, men du kan simpelthen ikke finde tiden til det i weekenderne, hvor der er mange aftaler, selvom det ville være oplagt at gøre det her.

Til hverdag har du ikke rigtig tiden, så du ser dig nødsaget til at gøre det om natten, simpelthen for at udnytte, når der ikke er børn, der kræver din opmærksom, eller du skal koncentrere dig på arbejdet.

Dog kan sådan noget arbejdet med at pudse vægge ned indendørs godt give nogle støjgener, så det vil måske komme til at genere de andre i husstanden og ødelægge deres søvn også.

For det er jo ikke sundt at holde sig vågen i så mange timer ad gangen, så det er ikke en direkte opfordring til at gøre det fra vores side.

Men man hører bare tit om, at folk har svært ved at finde den fornødne tid til at udføre praktisk arbejde derhjemme, så hvis du lover dig selv, at det kun skal ske i en begrænset periode med denne pudsning, så kan du måske overleve det.

Helt praktisk kan du nemlig godt lave det om natten, så længe det ikke larmer for meget, og du kan eventuelt sætte lyskilder op, så du kan se omkring dig, hvad du har at gøre med arbejdet.

Så kommer du nok til at leve med, at nogle dage fremover kommer du til at lide af søvnunderskud, men hvis du i forvejen har børn, så kender du måske til følelsen, og så er du rustet til at klare en – ekstra – hård periode.

More articles