Sådan kan du gøre aftensmaden mere nem

26 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Vi kender det vist alle sammen – vi kommer til aftensmaden og vi skal atter engang finde på nogle idéer til, hvad vi skal lave. Hvis du har lidt af en kaotisk hverdag med en masse arbejdsopgaver eller gøremål, så kan planlægningen af aftensmaden altid være lidt af en pine. Men det kan du komme ud af med vores gode råd her. I dette indlæg vil vi nemlig give dig tre idéer til, hvordan du kan gøre aftensmaden mere nem. 

 

måltidskasser

 

 

Læg en plan

At gøre aftensmaden lettere kan være så enkelt som at lægge en plan. Planlæg dine måltider for ugen, og lav en indkøbsliste over de ingredienser, du skal bruge. Når du kommer hjem fra arbejde, ved du, hvad du skal bruge til aftensmaden, og du kan begynde at lave mad med det samme. Du kan gå på stort indkøb om søndagen og handle ind til hele ugen. Så ved du helt præcist, hvad du skal lave hver dag og du slipper for at bekymre dig om aftensmaden. 

 

Brug genveje til en nem aftensmand

En anden måde at gøre aftensmaden lettere på er at bruge genveje. Brug f.eks. frosne grøntsager i stedet for friske grøntsager, eller brug færdiglavet sauce i stedet for at lave din egen sauce. Disse genveje kan spare dig tid i køkkenet, og de resulterer stadig i et lækkert og sundt måltid. Du kan også bruge genvejene til de dage, hvor du har allermest travlt. Det kan være de dage, hvor børnene skal til sport eller du kommer sent hjem fra arbejde.

 

Bestil en måltidskasse

Der er efterhånden flere forskellige virksomheder, der sælger ud af en måltidskasse løsning til travle familier. Det betyder, at du får tilsendt maden hjem til dig, og du skal hverken handle ind eller planlægge hvad I skal have. Alt forarbejdet er gjort for dig! Det kan være en kæmpe hjælp i hverdagen, så man ikke skal sidde og bekymre sig om aftensmaden gennem hele dagen. 

Læs mere om dine muligheder via linket her: https://www.kokkenshverdagsmad.dk/ 

More articles