Sådan kommer du af med dit erhvervsaffald i Vesthimmerland

26 oktober 2022
Thomas Bentsen

editorial

Hvis du er erhvervsdrivende, så er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til affald. Erhvervsaffald er noget helt andet end husholdningsaffald, og det kræver en helt anden behandling. I denne artikel vil vi give dig et overblik over nogle ting, du skal vide om erhvervsaffald. Vi fortæller dig bl.a., hvilke typer erhvervsaffald der findes, hvor du kan aflevere det henne, og hvem du kan få til at bortskaffe det for dig. 

 

Hvad er erhvervsaffald egentlig?

Erhvervsaffald er enhver form for affald, der produceres af en virksomhed. Det kan omfatte ting som emballage, kontorpapir, madaffald og endda byggematerialer. Dybest set kan alt, hvad en virksomhed producerer, betragtes som erhvervsaffald. Og fordi virksomheder producerer så meget affald, er det vigtigt at have en plan for, hvordan man håndterer det.

Nu hvor du ved mere om erhvervsaffald, er det på tide at begynde at tænke på, hvordan du kan komme af med det. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan du kontakte en lokal transportør eller genbrugsstation. De kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du bedst bortskaffer dit erhvervsaffald.

Erhvervsaffald

En meget brugt mulighed for bortskaffelse af erhvervsaffald er nemlig at hyre en vognmand. En vognmand er en virksomhed, der kommer til din virksomhed og henter dit erhvervsaffald. De kører det derefter til en losseplads eller et andet bortskaffelsesanlæg.

En anden mulighed er at aflevere dit erhvervsaffald på en genbrugsstation. Mange virksomheder producerer materialer, der kan genbruges, f.eks. kontorpapir og glas. Ved at genanvende dit erhvervsaffald kan du spare penge på bortskaffelsesomkostningerne og hjælpe miljøet. Hvis du har en stor mængde affald, kan du overveje at leje en affaldscontainer. Du kan så selv køre dit erhvervsaffald til lossepladsen.

Det kan dog være svært at overskue, hvordan de forskellige typer affald skal kategoriseres. Er du ikke selv klar til at kaste dig ud i den opgave, så ring til din lokale vognmand i og lad ham tage sig af dit erhvervsaffald i Vesthimmerland.

Flere Nyheder