Skab en smuk afsked med hjælp fra en bedemand i Rødovre

27 June 2022
Silje Hansen

editorial

Har du netop mistet en af dine nærmeste, er det næste praktiske at forholde sig, hvordan du ønsker at skabe en smuk afsked, som det sidste. Det kan være vanskeligt og uoverskueligt for langt de fleste, fordi man er i sorg, og har svært ved at finde energi og overskud til den helt store planlægning. 

Når det så er sagt, så har du sikkert et brændende ønske om at give den afdøde en smuk afsked. Det er uanset om du vælger en begravelse, bisættelse eller anden form for ceremoni. 

For at få hjælp til hele processen, kan du med fordel kontakte en bedemand. En bedemand er en uddannet fagperson, som udelukkende hjælper med at skabe den smukke afsted efter dine ønsker. Det vil sige, at du kan få præcist den begravelse eller bisættelse, som du ønsker, så længe du vælger en bedemand til at hjælpe dig. 

bedemand rødovre

Hvad kan en bedemand udføre af opgaver?

En bedemand kan stort set hjælpe dig med alle slags opgaver, når det kommer til en begravelse eller bisættelse. Du kan oven i købet for hjælp til alt det praktiske i forhold til at meddele myndighederne om dødsfaldet. Desuden skal forsikringsselskabet, fagforeningen og banken og vide det.

Når du tager kontakt til en bedemand, kan du få en liste med forskellige pakkeløsninger. Det vil sige, at der indgår alt lige fra kiste, urne, gravsten og blomster. Du kan naturligvis også vælge at få skræddersyet en afsked, hvor du bestemmer hvilken kiste det skal være, hvilken urne det skal være, samt hvor i byen vedkommende skal begraves.

Det er altid en fordel at kontakte en lokal bedemand, da vedkommende er kendt i byen og taler med de forskellige kirker. 

Hvem er byens bedemand i Rødovre?

Hvis du leder efter byens lokale bedemand i Rødovre, kan vi varmt anbefale dig at kontakte heaven.nu.

More articles