Skarpere Business Intelligence med Power BI kurser

24 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

For de fleste virksomheder som arbejder med et udviklingsmæssigt perspektiv er Business Intelligence en central del af forretningsstrategien. De fleste beslutninger på såvel ledelses- som på operativt niveau bør bygge på nøje analyser af markedet og af konkurrencesituationen.

Dette er en løbende proces som i reglen varetages af virksomhedens Business Intelligence afdeling, ved hjælp af værktøjer så som Microsoft Power BI. Skal analyserne være skarpe, skal medarbejderne også være det. Og det kan de blive gennem Power BI kurser.

Hvor kan jeg finde et godt Power BI kursus København?

Er du på jagt efter et kursus i Microsoft Power BI – og skal det helst foregå i København? Så kan du med fordel tjekke den danske kursus udbyder 4D. 4d har til huse centralt i København og har igennem flere årtier udbudt især IT relaterede kurser til det danske erhvervsliv.

Kurserne findes inden for flere forskellige områder, dog især med fokus på Microsoft Office pakken og andre Microsoft produkter, og tilrettelægges på flere niveauer. Du kan således vælge et Power BI kursus som passer præcist til dit formål – eller du kan i samarbejde med de dygtige undervisere og instruktører tilknyttet 4D få tilrettelagt et skræddersyet kursus som imødekommer dine ønsker og virksomhedens behov.

Blandt de faste Power BI kurser hos 4D finder du Datamodellering med Power BI, Design af rapporter med Power BI, Analyser og visualiser data med Power BI og Power BI Workshop samt det gratis seminar Analyse og rapportering med Power BI. Du kan eventuelt lægge ud med det gratis seminar, og siden finde ud af hvilket af de yderst kvalificerede Power BI kurser du og dine medarbejdere skal gennemføre efterfølgende – eller om I skal have tilrettelagt et individuelt kursus eller en workshop med udgangspunkt i egne problemstillinger og opgaver.

Du kan læse mere om de forskellige Power BI kurser, og kontakte 4D via hjemmesiden 4d.dk

More articles