Skytsenglen fra Heiring

14 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Blandt de mest populære smykker fra Heiring finder du den søde skytsengel. En skytsengel er en lille, venligt sindet ven, som følger bæreren gennem hele livet og beskytter hende i svære tider. Derfor er skytsenglen poplær som gave i forbindelse med barnedåb, konfirmation, atten års fødselsdag eller studenter gilde. Skytsenglen fra Heiring fås som vedhæng til halskæde, som ørestikker i guld, sølv og oxyderet sølv.

Feather serien fra Heiring

Til den mere modne kvinde kan du hos Heiring finde den smukke og raffinerede Feather serie. Feather serien består af stilistisk elegante fjer i forskellige størrelser og materialer, som fås som vedhæng, ørestikker, fingerringe, øreringe og armbånd. De smukke fjer kan erhverves i gulv, sølv og oxyderet sølv, med eller uden brilliant indsats, og kan kombineres på kryds og tværs.

Hvorfor købe smykker og ure online hos Fangels?

Der er altid store fordele forbundet med at handle online – især hvis du kan finde en online shop med en dansk base. Hos Fangels har du fordelen af at kunne få adgang til et stort og varieret udvalg af lækre smykker fra danske og internationale designere – og samtidig have muligheden for at bytte dem i en af de cirka 300 fysiske Fangels butikker rundt omkring i Danmark. Du vil altid få tilsendt din vare inden for få arbejdsdage, og der vil altid medfølge æske og certifikat, når du køber ure hos Fangels.

Blandt de mange lækre smykke og ur brands, du finder i den online shop på fangels.dk, er – foruden Heiring – Aagaard, Arne Jacobsen, Carnival, Chris Copenhagen Ure, Christina Jewelry & Watches, Daniel Wellington, Enamel Copenhagen, Eternity, Festina, Lund Copenhagen, Mockberg, Nordahl Jewelry, Nordahl Barnedåb, Per Borup, Piet Hein, Rabinovich, Rosendahl, Seiko, STORY by Kranz & Ziegler og Tommy Hilfiger.

Du kan se hele det spændende og varierede udvalg af juveler varer og ure på fangels.dk

More articles