Slap af på et kristent fristed

09 December 2019
Frederik Mikkelsen
Slap af på et kristent fristed

Nogle gange bliver dejligdagen bare lidt for overvældende for en og man har umådeligt stor lyst til at stikke af fra det hele. Og hvem siger at du ikke også kan det? Her du læse lidt mere om et tilbud på et kristent fristed, hvor du kan komme væk fra al stressen i dagligdagen.

Slip væk fra stressen

Al den stress vi går rundt og døjer med til daglig er på ingen måde godt for os og vi kan alle komme ind i en periode, hvor vi har brug for en pause fra det hele. Hvis det er der hvor du er lige nu, så bør du overveje at tage af sted på et kristen fristed. Vær god ved dig selv og giv dig selv et ophold.

Når du har taget ophold på et kristent fristed, så vil du også meget hurtigt føle dig bedre tilpas og ved udhvilet, år du engang vender tilbage til din faste hverdag. Nogle gange er en lille tur væk hjemmefra lige præcis hvad man har brug for, for at kunne vende tilbage på sin arbejdsplads og sin hverdag med fornyet energi.

Hvorfor skal det være kristent?

Det er lidt ligegyldigt om du er gammel garvet kristen eller om du bare lidt nysgerrig omkring din religion. Et kristent fristed er for alle.

På et kristent fristed har du mulighed for at fordybe dig i Guds ord og kan hellige din tid til at tænke over de dybere spørgsmål, som vi sjældent har tid til at fundere meget over i vores hverdag. Måske går du rundt med nogle meget store spørgsmål, som du gerne vil have vendt med nogle ligesindede?

Uanset hvad kan et kristent fristed give dig den pause fra hverdagens stress, som du har behov for. På et sådant sted har du tid til at vende blikket ind af og fokusere på dig selv.

More articles