Smykker fra Heiring – find dem online

12 July 2019
Astrid Pedersen
image

Leder du efter smykker – eventuelt som gave til dit hjertes udkårne? Har du svært ved at gennemskue, hvad der har høj kvalitet, og hvad der ikke har, når du shopper i fysiske smykke butikker? Så skulle du prøve en online én af slagsen – og helst én som udelukkende forhandler smykker af højeste standard fra de mest anerkendte smykke designere og mode skabere i Danmark såvel som i det store udland. Og sådan en shop finder du hos danske Fangels.

Heiring smykker fra Fangels – til den kvalitets bevidste kvinde

Blandt de smykke designere, du finder i den online shop på Fangels.dk, skiller Heiring sig ud som et af de store top brands. Heiring Jewelry har over fire årtier på bagen inden for fremstilling af eksklusive og elegante smykker med masser af personlighed og en helt unik historie. Især er Heiring berømt for de søde skytsengle, en populær smykkeserie af engle, som følger og beskytter bæreren gennem hele livet. Heiring skytsengle er således populære som dåbs eller konfirmations gaver, og fås i sølv, sort rhodineret og i forgyldt. 

Til den mere modne og selvbevidste kvinde finder du FEATHER serien. I denne raffinerede smykkeserie, som består af både vedhæng, ringe, øreringe og armbånd, finder du diverse elementer, som kan kombineres i det uendelige for at skabe nye looks og varierende udtryk.

Lækre smykker fra kendte designere hos Fangels

I den online shop på Fangels.dk finder du ikke udelukkende smykker fra Heiring. Du kan også gå på opdagelse i vedhæng, ure, fingerringe, øreringe, armbånd og meget andet fra brands så som Arne Jacobsen, Chris Copenhagen Ure, Christina Jewelry & Watches, Daniel Wellington, Enamel Copenhagen, Festina, H.C. Andersen, HUGO BOSS, Jaguar, Lund Copenhagen, Mads Z., Mockberg, Nordahl Jewelry, Per Borup, Piet Hein, Rabinovich, Rosendahl, Saint Tropez, Scrouples, Seiko, STORY by Kranz & Ziegler og Tommy Hilfiger. Se hele udvalget på Fangels.dk

More articles