Sørg for at vælge den rette hosting, når du opretter en webshop

02 September 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Er du ved at udleve din drøm og åbne en webshop, har du sikkert allerede nu opdaget, at der er mange valg på vejen. Et af de allertidligste valg er, hvem du vælger til at hoste din hjemmeside. Selvom det kan virke som, at en webshop svæver frit i universet, ligger den faktisk på en fysisk server et sted. Det er derfor vigtigt, hvilket firma du vælger til det. 

Leder du efter hosting dk, er det oplagt for dig, at du overvejer simply.com. Der er mange grunde til, at det kan være rart med et dansk webhostingfirma. Først og fremmest kender de til de danske forhold. De kan derfor guide dig i forhold til, hvordan det danske marked er. Når du først starter med at skabe din webshop, kan det jo være svært for dig at vide, hvor mange besøgende du skal regne med at få. Det er dog afgørende for, hvor meget webplads du har brug for. Der kan du få nogle gode pejlemærker hos simply.com. 

Dansk kundeservice er guld værd

Har du brug for hjælp til din hjemmeside, kan det være rart for dig, at du har mulighed for at få den på dansk. Selvom du i dag nemt kan bygge din webshop op uden at være en IT-nørd, kan der stadig opstå problemer, hvor du har svært ved at finde ud af løsningen. Ikke mindst hvis personen i den anden ende taler eller skriver engelsk. 

Gennem simply.com får du dansk kundeservice. Du har mulighed for at vælge mellem at kunne kontakte dem via en chat eller telefonisk. Hvordan du kan kontakte dem, kommer selvfølgelig helt an på, hvilken pakke du vælger hos dem. 

Når du opretter en webshop for at kunne leve af den, er det dog en god ide, at du sørger for at vælge en pakke til professionelt brug. Det betyder, at den kan understøtte meget trafik på siden. 

More articles