Spar penge med billig pakkepost

15 April 2020
Søren Black

editorial

Undgå gebyrgribbene

Vi danskere sender nu om dage stort set kun breve til hinanden, når vi skal invitere til sølvbryllup, studenterfest eller runde fødselsdage. Til gengæld sender vi mange pakker, som kommer af den stigende nethandel. For mens vi har droppet brevene, så køber mange nu for eksempel deres tøj over nettet. Det betyder, at der oftest skal betales store beløb for at få varerne fragtet hjem. Mange leverandører har nemlig skruet priserne helt urimeligt i vejret, for en service som burde kunne gøres billigere. Derfor er det en virkelig god ide at benytte Billig pakkepost, inden du fodrer de gebyrgribbe, der tager alt for mange penge, for en alt for ringe service.

Skip en alt for stor fragtløsning

Billig pakkepost er det oplagte sted for dig, der ønsker at tjekke pakkepost priser, inden du skal have en forsendelse af sted. På denne online platform får du nemlig den hjælp, du har brug for til at kunne finde den billigste og bedste leverandør til din pakkepost. Her taster du blot ind, hvorfra pakken skal sendes, og hvortil den skal modtages. Dernæst kan du vælge, om du vil sende for eksempel en flyttekasse, et rør eller en flad pakke. Med Billig pakkepost kan du sikre dig, at du ikke kommer til at købe en fragtløsning, der er langt større, end det du har brug for. Hvorfor dog betale for at få sendt en flyttekasse, hvis du kun skal sende et mindre guldur.

Få det gyldne overblik over fragtpriser

Efterhånden som vores handlemønster ændrer sig fra at handle i butikker til at foregår bag skærmen derhjemme, så kommer der også flere fragtleverandører på markedet. Derfor tilbyder Billig pakkepost dig det gyldne overblik, der betyder, at du kun kommer til at betale for den vare, du har brug for. Og så kan du ovenikøbet sikre, at få CO2 neutrale forsendelser med i din handel.

More articles