Spar penge på varme med en Daikin varmepumpe

12 July 2020
Astrid Pedersen

Hvis du går i tanker om at hoppe med på den grønne omstilling, er der mange lavt hængende frugter der kan plukkes. Der hvor du virkelig kan flytte nålen er i din bolig. Ved at energi optimere din bolig kan du faktisk gøre en stor indsats for at reducere dit globale CO2 aftryk. Du kan for eksempel efterisolere husets ydermure og skifte ruderne i alle husets vinduer ud med mere isolerende typer. Og så kan du tage et grundigt kig på familiens varme forbrug.

Skru ned for varmeregningen – ikke for varmen – med smarte varmepumper

Der er nemlig penge og CO2 point at spare hvis du vælger at skifte dit gamle fyr eller de dyre elektriske radiatorer ud med en funktionel og energi effektiv varmepumpe. En moderne varmepumpe vil kunne spare dig for mange tusind kroner på din varmeregning hvert eneste år.

Uanset om du varmer din bolig op ved hjælp af vand eller el vil du kunne opnå en ganske betragtelig besparelse hvis du skifter til en luft til vand varmepumpe eller til en luft til luft varmepumpe. Samtidig vil du gøre dit for at skåne miljø og klima.

En varmepumpe er nemlig langt mere energi effektiv end de konventionelle opvarmnings metoder. Dette betyder at en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi op imod fem gange så effektivt som et fyr eller en elektrisk radiator. Dette vil tydeligt kunne ses på din varmeregning, og mærkes i husholdningens budget.

Luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe – hvad skal jeg vælge?

Om du skal vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe afhænger helt af hvorledes du varmer din bolig op. Bruger du et fyr, kan du med fordel vælge en af de super effektive Daikin varmepumper. Læs mere på https://danskvarme.dk/produkt-kategori/luft-til-vand-varmepumper/daikin-luft-til-vand-varmepumper/ 

 

More articles