Stort udvalg af luksusbiler med flexleasing – se dem online

27 august 2020
Astrid Pedersen

Går du og drømmer om at cruise rundt i en af de lækre luksusklasse biler? Så kan du overveje flexleasing.

Hvordan foregår flexleasing?

Flexleasing er, som navnet måske kan antyde, en fleksibel form for leasing. Når du vælger at flexlease en bil betler du ikke bilens registrerings afgift på én gang, men fordeler udgifterne til denne i rater over den periode hvor du leaser bilen. Dette gør det muligt at anskaffe en bil som man aldrig ville kunne komme i nærheden af at købe på traditionel vis.

Flexleasing er således din chance for at skyde genvej til drømmebilen. Med flexleasing kan du komme til at køre i en luksus bil som for eksempel Audi, Mercedes, Maserati, BMW, Bentley eller måske endda Ferrari, Lamborghini eller Porsche uden at skulle binde hele din formue i én og samme bil, eller – mere sandsynligt – at skulle sætte dig i bundløs gæld for at opnå drømmen.

Flexleasing giver dig mulighed for at anskaffe netop den bil du ønsker dig – lige når du selv ønsker det. Du kan nemlig også vælge at skifte fra den ene bil til den anden inden for din aftale med leasning firmaet. Således kan du for eksempel vælge at smutte rundt i en lille fræk cabriolet i de lune sommer måneder, og skifte til en mere praktisk SUV, sedan eller coupe når vinteren nærmer sig med kulde, slud og glatte veje. Og blandt de helt store fordele ved flexleasing er den forholdsvis billige bil forsikring, som beregnes på baggrund af bilens grundværdi fraregnet den dyre registrerings afgift.

Hvor kan jeg flexlease luksus biler?

Hvis du leder efter et leasing firma som tilbyder flexleasing til privat personer kan du med fordel vælge SpecialCars. SpecialCars er et leasing selskab med speciale inden for de helt sprøde modeller. Læs mere om flexleasing på specialcars.dk

Flere Nyheder