Tag et bus kørekort, når tiden melder sig

07 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Står du lige mellem arbejde, eller har du en masse arbejde, der skal afspadseres, eller er du blevet opfordret af dit jobcenter til at tage nogle kurser, hvor du kan få nogle flere kompetencer?

Så kunne det være, at du skulle se nærmere på at tage et bus kørekort hos https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/transport/

Det er helt fint, hvis du ikke lige ved, om det er den vej, som du vil gå lige nu, men man kan sige, og som du kan læse dig til, så er der i mange sammenhænge og jobsituationer, hvor man kan få brug for den kompetence, at man kan køre bus.

Det er jo ikke kun sådan en almindelig bus, der kører i daglige ruter, som du kan få kørekort til: Det åbner mange flere døre.

Og selvom det måske ikke er et krav at have på et job, som du søger, så kan det komme i brug senere måske.

bus kørekort

Dit buskørekort kan blive relevant senere

Det kan jo også være på den baggrund, at mens du tager kortet, så finder du ud af, at det er den her karrierevej, som du gerne vil gå, eller du kan i det mindste træde til som vikar nogle steder, hvis der er mangle på chauffører, og det er trods alt bedre end at være arbejdsløs.

Det er jo lige med at finde tiden til det, så hvis du pludselig har fået en masse fritid, som netop kan være på baggrund af, at du skulle nå at tage ferie, inden den udløb, så kan du jo dedikere tiden til at tage det her kort.

Selvom det ikke optager hele din dag, så er det trods alt rart, at man kan bruge det meste af tiden på at koncentrere sig om at få det kort.

Det er en fordel, som man får, man ikke kommer til at fortryde.

Flere Nyheder