Tips angående en forloren hare

13 May 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig forventer man med tips til en forloren hare i en artikel, at der så følger en opskrift med til, hvordan man laver sådan en.

Det var sådan set ikke helt præcist det, vi ville snakke om i forbindelse med det at lave en forloren hare. Vi ville snakke om det, man skal gøre, før man laver selve haren, og hvordan man blandt andet opbevarer den.

Men for ikke at skuffe dig og holde dig til ilden ved at læse videre, så giver vi dig da lige en opskrift på forloren hare alligevel. Få den HER.

For nogle gange, når man skal til at lave en forloren hare, har fundet remedierne frem, gjort ovnen klar, købt ingredienser, så kan man måske have glemt helikopterblikket, fordi man er mest fokuseret på at følge opskriften helt korrekt.

Derfor tager vi dig lige med op i helikopteren, så du får det store, forkromede overblik, inden du giver dig i kast med at lave den forlorne hare – og hvad du skal gøre bagefter.

Når man køber ind til blandt andet at lave en forloren hare, så mener man måske, man har nogle af de nødvendige ingredienser liggende, mens noget skal købes ind fra nyt. Tjek både, om du har det reelt liggende, eller om hukommelsen svigter dig. Se så også efter holdbarheds-datoerne på disse ingredienser.

Desuden skal du sørge for, at remedierne, du skal lave den forlorne hare med, er helt rene. Formentlig gjorde du det hele rent sidst, du brugte det, men undersøg alligevel, om det vitterligt er helt rent.

Hvis det er lang tid siden, du sidst brugte det, kan det også svare sig lige at vaske dem af, da der kan være kommet støv på dem.

Bagefter, når du har lavet den eller har resten, så skal det på køl hurtigst muligt, da den slags retter ikke har godt af at stå frit fremme. Så bliver det bare fordærvet.

More articles