Udstyr du skal bruge, hvis du kører motocross

05 April 2022
Steffen Hansen

editorial

Når man kører motocross, så er der noget udstyr man ikke kan undvære. Udstyr der beskytter en, hvis det går galt, men som også gør, at man ser lidt sejere ud når man kører. I dette indlæg kommer vi ind på noget udstyr, som du skal have, hvis du gerne vil begynde at køre motocross!

En motocross hjelm

Hvis du overvejer at begynde at køre motocross, er en af de første ting, du skal investere i, en kvalitetshjelm. En motocross-hjelm er designet til at yde beskyttelse af dit hoved og ansigt i tilfælde af et styrt. Det er vigtigt at vælge en hjelm, der passer ordentligt og er behagelig at have på, da du vil have den på i længere tid, når du kører. Ud over at beskytte dit hoved kan en motocrosshjelm også være med til at reducere støjniveauet og holde støv og snavs ude af dine øjne og lunger. Uanset om du lige er begyndt, eller du er en erfaren professionel, skal du altid sørge for at bære en motocrosshjelm, når du kører. Det kan redde dit liv i tilfælde af en ulykke!

Find en lækker hjelm her: https://www.jegstrupcross.dk/shop/crosshjelme-57c1.html 

malerfirma

Køredragt

For alle, der overvejer at begynde at køre motocross, er en køredragt også et vigtigt stykke udstyr. Den vil ikke kun hjælpe dig med at beskytte dig mod jord og andet, men den vil også give dig noget tiltrængt polstring i tilfælde af et fald, så du ikke kommer alvorligt til skade.

En god køredragt skal være fremstillet af et holdbart materiale, der kan modstå gentagen slitage, og den skal også sidde godt til for at forhindre problemer med bevægelsen. Med så mange fordele er det let at se, hvorfor en køredragt er et must for enhver motocrossentusiast, og hvorfor det er et sted, hvor man ikke må spare.

More articles