Vælg en professionel akupunktør i Valby

03 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med spændinger og stivhed i kroppen eller uforklarlige – og vedblivende – smerter i hud, muskler og led? Så er det selvfølgelig altid en god idé at opsøge en læge. Der kan nemlig godt være tale om en såkaldt inflammatorisk tilstand som kræver behandling hvis den ikke skal forværres.

Blandt de autoimmune og inflammatoriske lidelser finder vi for eksempel gigt i flere forskellige afskygninger, her under leddegigt, psoriasis gigt og Bechterews sygdom. Andre tilstande, som skyldes inflammation , er IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irritabel tyktarm på dansk), Colitis Ulcerosa og Morbus Crohn, lupus og sklerodermi, også kaldet generaliseret bindevævssygdom.

Det er vigtigt at du får den rette medicinske behandling hvis det viser sig at du lider af – eller har forstadier til – en af disse sygdomme. Du kan samtidig med stor fordel vælge at supplere den konventionelle behandling med en eller flere alternative behandlings former. Og her bør du prøve akupunktur.

Akupunktør Valby

Akupunktur mod inflammation

Der er meget som tyder på at akupunktur er en endog særdeles effektiv behandlings form når det kommer til terapi mod inflammatoriske tilstande i kroppen.

Uanset om din inflammation udarter sig i gigt med der af følgende smerter og nedsat bevægelighed, om den sidder i tarmen og forårsager forstyrrelser i din fordøjelse, eller om den udmønter sig i tilbagevendende hovedpine og migræne vil du med sikkerhed kunne få meget ud af et behandlings forløb med akupunktur.

Find din nærmeste akupunktør i Valby

Hvis du er bosiddende i københavnsområdet, for eksempel i Valby eller på Frederiksberg, kan du altid tage kontakt til Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej. Her finder du nogle af områdets dygtigste og mest erfarne akupunktører som står klar til at hjælpe dig af med alt fra hovedpine til problemer i mave og tarm systemet.

Klik ind på aku-punkturklinik.dk og bestil tid til dit første besøg i klinikken.

More articles