Videoovervågning – effektiv indbrudssikring for private

09 december 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal din bolig sikres optimalt mod indbrud og tyveri inden jule og ferie sæsonen påbegyndes? Så bør du overveje hvilke tiltag som kan få indbrudssikring af huset til at gå op i en højere enhed.

Der er nemlig rigtig mange muligheder for at beskytte hjemmet mod ubudne gæster. I det følgende kan du læse om de mest effektive af disse.

Operation Nabohjælp – hos øje med hinandens huse

Hvis du og de andre beboere på vejen i fællesskab bliver enige om at komme kriminaliteten til livs kan I faktisk hjælpe hinanden rigtig meget.

Er en familie bortrejst kan naboer og genboer eksempelvis sørge for at postkassen bliver tømt, at affaldscontainerne bliver fyldt, at potteplanterne bliver vandet og at der fra tid til anden holder en bil parkeret i indkørslen. Disse tiltag kan få hjemmet til at fremstå beboet og dermed ikke så attraktivt for tyveknægte.

image

Nye låse og alarmer

Ønsker du at forhindre uvedkommende i at trænge ind på dine enemærker bør du beskytte boligen med låse på alle indgangspartier, eventuelt ledsaget af ekstra forstærkninger af dørrammer og vindueskarme. På den måde kan du forebygge indbrud. Og med låse forsynet med vridere på alle større vinduer samt terrassedøre kan du gøre det besværligt for tyven at slippe ud med alle tyvekosterne.

Supplerer du låsene med et moderne alarmsystem, som ringer vagtfirmaet op i tilfælde af ulovlig indtrængen, er du godt på vej til den mest effektive indbrudssikring. Og med videoovervågning har du faktisk gjort alt hvad du kunne.

Sæt trumf på beskyttelsen af dit hjem med videoovervågning

Opsætning af overvågningskameraer kan forebygge indbrud, lige som dokumentation i form af knivskarpe optagelser fra udendørs og indedørs videoovervågning kan fungere som dokumentation når indbrudet skal opklares og forsikringssummen fastsættes.

Du kan finde overvågningskameraer til videoovervågning hos DKKamera i den online shop på https://www.dkkamera.dk/ 

Flere Nyheder