Yousmileismile.dk – få det smil, du drømmer om!

30 April 2021
Camilla Skøtt

editorial

Nogle er heldige at være født med et colgatesmil af de helt store, mens andre har fået mindre heldige tandstillinger. Er du en af dem, der er ked af dit smil, kan du overveje en tandretning med Invisalign.

En fortand der stritter, et overbid der irriterer eller en tandstilling der ikke efterlader mange flotte smil i dine egne øjne. Grundene kan være mange, når det kommer til drømmen om en tandretning, men ens for de fleste er, at ingen ønsker at bære togskinner i en voksen alder.

Med Invisalign behøver du ikke dét. Du kan i stedet få rettet tænderne med den usynlige tandskinne, der produceres nøjagtigt efter dine tænder, og som derfor passer som fod i hose – hvorfor den også er næsten usynlig for omverdenen. Har du aldrig hørt om teknikken før? Så læs med efter billedet, hvor vi dykker lidt nærmere ned i den.

En metode der vinder mere og mere frem

Ordet “Invisalign” er sammensat af de to ord “invisible” og “align,” der direkte oversat betyder “usynlig” og “at sætte noget på en lige linje”. Og det er lige præcis, hvad Invisalign gør; sætter dine tænder på en lige linje ved hjælp af en mere eller mindre usynlig tandskinne.

Hos yousmileismile.dk har de dedikeret klinikken til metoden, og det skyldes, at de gang på gang har set, hvor glade patienterne er for at få rettet tænder uden brug af togskinner. Virker det så lige så godt, tænker du måske – og svaret er, at det faktisk virker bedre. Teknikken giver tandlægen bedre kontrol over tændernes placering og måden, hvorpå de skal rykkes, og samtidig er den forbundet med færre smerter end togskinner.

Kort og godt er det en win win-situation at få rettet tænder med Invisalign, og du kan roligt booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

More articles