Maler i Slagelse – Din tilfredshed er vores top-prioritet

24 August 2020
Athene Eriksen

editorial

Et nyt lag maling, er altid en god investering i dit hjem. Dette kan bidrage til en mere åben og lys stemning, hvilket kan forøge din livskvalitet og komfort, samt salgsværdien af dit hus/lejlighed. Så hvad enten du er træt af farven i køkkenet eller går med tanker om at sælge, så kan en gang maling være løsningen på dette. Dertil er der ofte andre ting som skal ordnes, for at sikre det flotteste resultat af fornyelsen af dit hjem. Vores team består af dygtige og servicemindede fagfolk, som har stor ekspertise indenfor faget. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig en lang række af services, som eksempelvis: 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge

På den måde slipper du for at benytte dig af flere forskellige udbydere, til mindre renovationer i dit hjem. Ved at samarbejde med flere forskellige firmaer på én gang, kommer prisen på de forskellige opgaver ofte til at stige. Der er selvfølgelig ingen som er interesserede i at betale for meget og derfor skræddersyer vi alle vores tilbud specielt til dig, så du er garanteret en fair pris, for det arbejde du ønsker udført. 

Maler i Slagelse: Godt håndværk til gode priser

Vi anser vores arbejde som værende en kunstform og stiller vi os ikke tilfredse med mindre end perfektion. Da et stykke kvalitetsarbejde skal pryde væggene i dit hjem, i mange år fremadrettet, skal du selvfølgelig heller ikke nøjes med mindre. Derfor har vi udviklet vores tilfredshedsgaranti, som giver dig komplet sikkerhed, for et veludført arbejde. Denne består af 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før arbejdet er tilset og godkendt af dig. 

Har du brug for en maler i Slagelse og ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, specielt tilpasset til dine behov? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen

More articles